http://www.punt8.nl/modules/bakery/frontend.css
Nieuws

Website Business Mints opgeleverd

De website businessmints.com is opgeleverd. Een website waar je op eenvoudige en snelle wijze een smakelijk product uit kan kiezen en kopen om je relaties op een aangename wijze te verrassen.

Lees verder
Website Koelewijn Bouw opgeleverd

De website van Koelewijn Bouw is opgeleverd. De website is een overzichtelijk geheel geworden waarop de (potentiële) klant van Koelewijn Bouw terecht kan voor het bekijken van voorbeelden van projecten. De site is vooral informatief aan de hand van beelden.

Lees verder
LaPlaza gaat digitaal

Snacksalon LaPlaza is verbouwd. De aankleding voldoet aan de eisen van deze tijd. Echter is niet alleen de aankleding gemoderniseerd, ook de productpresentatie is binnenkort helemaal uptodate.

Lees verder
CMS toegevoegd aan Voetbal & Co

Om de site van voetbal & co (www.voetbalenco.nl) snel te kunnen wijzigen was er behoefte aan een goed en eenvoudig CMS (Content Management Systeem). Het CMS dat Punt 8 Communicatie levert voorziet in die behoefte en het was dan ook een logisch gevolg dat Chris Snijder

Lees verder
Nieuwe website Regiolokaal.nl opgeleverd

Vandaag is de nieuwe website van regiolokaal.nl opgeleverd. Een site waar de bezoeker virtueel de catalogi door kan lopen. Al bladerend krijgt de bezoeker het gevoel dat hij de uitgave voor zich heeft.

Lees verder
Nieuwe website van Maggy's Mode opgeleverd

Maandag was het zover. Toen hebben wij de website van Maggy's Mode te Spakenburg opggeleverd. In een relatief korte tijd zijn we er in nauw overeleg met Maggy's Mode in geslaagd een website te bouwen die voldoet aan dezelfde strenge eisen als de winkel.

Lees verder
Punt 8 Start Samenwerking met Ooseoo

Punt 8 Communicatie is een vergaande samenwerking gestart met Ooseoo. Een Amersfoorts bedrijf, gespecialiseerd in zoekmachinemarketing met een extra specialisatie in Google Adwords.

Lees verder
Website Noordhoek Geraspte Kaas opgeleverd

Vandaag, vrijdag 6 Februari, is de website van Noordhoek Geraspte Kaas opgeleverd. Na de succesvolle restyling van de huisstijl heeft Punt 8 Communicatie in nauw overleg met Noordhoek Geraspte Kaas de website ook aangepast.

Lees verder
Nieuwe website voor Noordhoek Kaas

Punt 8 Communicatie heeft, na een succesvolle restyling van de huisstijl van Noordhoek, geraspte Kaas de opdracht gekregen om ook het ontwerp van de website te vernieuwen.

Lees verder
Nieuwe Website Big Balloon opgeleverd

Op 5 Januari is de nieuwe website van Big Balloon opgeleverd. Na eerst het door Punt 8 ontwikkelde e-marketingsysteem succesvol te hebben opgeleverd was het de beurt aan de website.

Lees verder
<< Vorige pagina 11-20 uit 21 Volgende pagina >>

Onze tweets

Punt 8 Communicatie
Ansjovisweg 5b
3751 BL Bunschoten
(T) 033 - 299 44 44
(F) 033 - 299 44 10
(E) info@punt8.nl