http://www.punt8.nl/modules/bakery/frontend.css
Referenties

Onze referentiepagina bevat enkele geselecteerde werken van Punt 8 Communicatie. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.

Tarvo

Voor Tarvo.nl heeft Punt 8 Communicatie de website aangepast, een nieuw content managementsysteem en de flashscripts vervangen zodat de website ook mobiel kan worden bekeken, ongeacht met welke PDA. Het onderhoud van de website is nu net zo eenvoudig als het schrijven van een brief in Word.

www.tarvo.nl

Koelewijn Bouw

Voor Koelewijn Bouw heeft Punt 8 Communicatie een nieuwe website ontwikkeld die gelanceerd werd met het 75 jarig jubileum. Inmiddels is de website ruim een half jaar actief en dat blijkt uit het aantal bezoekers. Dat aantal is verdrievoudigd.

www.koelewijnbouw.nl

Website Intersweets

De website van Intersweets sloot niet aan bij de mate van dienstverlening die zo gewoon is bij Intersweets. Daarom werd Punt 8 Communicatie gevraagd om een nieuw ontwerp te maken en naar aanleiding van dat ontwerp ook de site zelf te bouwen. Na een lang traject van schaven en bijstellen mag het resultaat er zijn. Kijkt u maar eens op www.intersweets.nl voor het resultaat.

www.intersweets.nl

Website regiolokaal.nl

Punt 8 Communicatie heeft de nieuwe website van regiolokaal.nl opgeleverd. Nadat in het verleden de foto's van de deelnemers op de website geplaatst werden met daaronder hun adresgegevens werd het tijd voor wat nieuws. De bezoeker wordt nu de mogelijkheid geboden om online door het blad te bladeren en zo de presentaties online te bekijken. Door de muis in de hoek te plaatsen als het systeem is geladen, ingedrukt te houden en te verschuiven over het beeldscherm, slaat de bezoeker de pagina's om. Is dat te veel werk dan kan hij of zij ook dubbelklikken in een hoek en blader je ook door het blad. Op dit moment worden de uitgaven uit het verleden een voor een toegevoegd.

www.regiolokaal.nl

1-5 uit 15 Volgende pagina >>

Onze tweets

Punt 8 Communicatie
Ansjovisweg 5b
3751 BL Bunschoten
(T) 033 - 299 44 44
(F) 033 - 299 44 10
(E) info@punt8.nl