http://www.punt8.nl/modules/bakery/frontend.css
Referenties

Onze referentiepagina bevat enkele geselecteerde werken van Punt 8 Communicatie. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.

Maggy's Mode

Magdaleen Hopman kwam bij ons met het verzoek een website te maken die voldeed aan de filosofie die zij voor ogen heeft met haar nieuwe winkel Maggy's Mode in Bunschoten Spakenburg. In nauw overleg zijn wij gekomen tot het ontwerp van de site die qua kleur en layout aansluit bij datgene wat de winkel wil zijn. Een plaats waar de klant het stralende middelpunt is.

www.maggysmode.nl

Noordhoek Kaas VOF

Voor Noordhoek Kaas VOF hebben wij na een succesvolle restyling van de huisstijl een nieuwe website gebouwd.

www.noordhoekkaas.nl

Amsterdam Arthotel

Voor het amsterdam arthotel hebben wij een groot aantal kunstgerelateerde zaken gerealiseerd. Een daarvan is de supercow die voor het Arthotel aan de Spaarndammerdijk te vinden is. Een project dat daarvan is afgeleid is het "Proeven van Kunst" project. Stef Vedder, eigenaar van Punt 8 Communicatie en beeldend kunstenaar, heeft hiervoor een schilderij gemaakt dat vervolgens is verwerkt op een bord. Er is een speciaal "Supercow"menu ontwikkeld en als de gasten van het restaurant zo'n menu bestellen mogen ze het bord meenemen naar huis. Daarnaast hangen er in de lobby van het Hotel permanent twee schilderijen van Stef.

Het Arthotel is het bewijs dat je kunst tot onderdeel kan maken van je marketingstrategie. Je moet alleen de juiste aanpak en creativiteit zien te vinden. En die vindt je bij Punt 8 Communicatie.

www.westcordhotels.nl

Visspecialist "De Kaaieman"

Voor Visspecialist "De Kaaieman" hebben wij de reclame verzorgt in de winkel, de website, de presentatie via LCD-Schermen in de winkel, de productfolder, advertenties en de speciale krant rond de opening in Juni vorig jaar (2008).

De presentatie in de winkel is webbased. Dat houd in dat we hem achter de website geplaatst hebben. Iedere keer als er nieuwe aanbiedingen zijn worden die aan ons doorgebeld en wij zorgen ervoor dat de aanbiedingen binnen een half uur achter de website staan. Door in de winkel verbinding te maken met de site en op f5 te drukken wordt de presentatie vernieuwd. Het voordeel, snel de nieuwste aanbiedingen en geen kosten voor het wekelijks maken van nieuwe posters. Op de lange termijn dus een grote kostenbesparing.

Voor Visspecialist "De Kaaieman" zijn wij steeds weer bezig om, in samenspraak met de klant, nieuwe dingen te ontwikkelen die de omzet op positieve wijze beïnvloeden.

www.dekaaieman.nl

Celtics

Voor Celtics hebben wij in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een commercial ontwikkeld die inmiddels met succes op de publieke stations is vertoond in de maand Juni, rond het EK. De commercial is compleet door Punt 8 Communicatie verzorgd van conceptontwikkeling, productiebegeleiding en de uiteindelijke uitzending bij de Publieke Omroepen. Daarnaast zijn er naar aanleiding van de commercial diverse advertenties ontwikkeld die gebruikt worden in diverse media.

www.celtics.nl

<< Vorige pagina 6-10 uit 15 Volgende pagina >>

Onze tweets

Punt 8 Communicatie
Ansjovisweg 5b
3751 BL Bunschoten
(T) 033 - 299 44 44
(F) 033 - 299 44 10
(E) info@punt8.nl